Press
PRESS

Predsednica Udruženja Šansa za roditeljstvo Sandra Jovanović predstavila je rezultate svog opsežnog istraživanja na temu Prve konsultacije sa IVF stručnjakom i problemi u komunikaciji na glavnom programu 35. ESHRE kongresa u Beču.

Putovanja sa decom zahtevaju dodatnu organizaciju i pripremu za put, ako se izabere prava destinacija, odmor ne mora biti naporan i stresan

Tri mame - iskreno o svojim slatkim, a i onim pravim mukama sa bebom

Vaše dete nije plašljivo, ali svakako obratite pažnju kako zatvarate vrata

Kako dočekati, plažu, pesak, sunce koje vam miluje kožu, miris borove šume i tirkizno more koje se odbija o stene?

Filip travel svetuje letovanje u Italiji, Španiji i Grčkoj, a evo na šta oni savetuju da je potrebno obratiti pažnju

Možda bolje razumete jer, sada deca drže čas! 

Baš sada je pravo vreme da se odmorite i priuštite sebi dane bez nervoze, multitaskinga, spremanja... i da pre svega uživate u letu i moru zajedno sa svojom bebom i decom.

Ragade mogu izazvati ozbiljne probleme tokom dojenja. Evo kako da se izborite sa tim...

To što se dobili dete, ne znači da treba da prestanete da putujete, samo znači da putovanja dobijaju neki novi smisao i novu dimenziju.

Nikad nije prerano početi sa usvajanjem drugog jezika.

Iznenada ste dobili nekoliko kilograma viška, osećate se tromo, naduto, otekli su vam zglobovi i prsti, a niste povećali unos hrane i niste smanjili fizičku aktivnost? 

Popust od -50% Vas očekuje u Menda dečijoj radnji u Stadion Shopping centru

Grupa očeva, okupljena u Fejsbuk grupu Tate Novosađani, uspela je da za samo jedan dan prikupi novac i kupi opremu neophodnu Dečijoj bolnici u Novom Sadu.

Mali maturanti danas neće polagati test iz matematike - odložen je za četvrtak

Ni nakon godinu dana, nema izmena spornog Zakona...

 
Kao u nekoj bajci čudnoj, život moj dobija i gubi u nekoliko dana. Kroz srce moje prožmaše se tuga najveća i najveća sreća. Iz njega odlazi majka, odnešena bolešću, a ulazi On.
Odlučio si da saznamo za tebe iznenada. Sve si nas uhvatio nespremne pružajući nam period od 9 meseci da se pripremimo za tebe.
Turistička agencija Kompas preporučuje Grčku za letovanje sa bebom i malomm decom. Pogledajte tri top aranžmana i izaberite najbolju opciju za porodično letovanje