Ovu priču nam je poslala Elma Halilović iz Gradačca koja se sa neplodnošću borila čitavih pet godina

Kad svu snagu ljubavi mama pretvori u reči... 

Sport je važan za decu ali i za roditelje! 

  Gradimo podršku zajednice uz ohrabrujuće priče Bebac mama

 Gradimo podršku zajednice uz ohrabrujuće priče Bebac mama

Dete je potrebno pripremiti za odlazak kod logopeda. To nije stresan događaj, ali deca vole rutinu i sve što izlazi iz tog koloseka za njih može predstavljati strah.
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! Za ručak ili večeru, za društvo ili porodicu - svakako za ljubitelje testenine i piletine - recept za brzu pripremu obroka
Vaša prijateljica je upravo dobila bebu! Volite je i želite da joj pomognete koliko god je u vašoj moći... Šta sve možete da uradite?
Ovaj video je namenjen deci koja tek počinju da uče da čitaju, kao i deci koja nisu iz nekog razloga ovladala tehnikom čitanja ili deca koja imaju disleksiju.
Stigla beba. Upoznaje ona nas, upoznjemo i mi nju. Nespavanje, gomila ukakanih pelena, svlači presvlači po ceo dan…
Što više to bolje - moglo bi se reći da je krilatica ljubitelja slatkih knedlica. Pšenični griz, krem i prezle - brinski recept za predivan dezert koji će se dopasti svim ukućanima!
Od radosti i vezanosti do anksioznosti i zaštite, majčinsko ponašanje počinje. Iz mog ličnog iskustva mnogi pogledi na moj sadašnji život su se promenili iz korena.
Peglaš milion roze bodića i tetra pelena pod parom, iako je 30 stepeni u hladu. Smišljaš šta ćeš joj sledeće kupiti. Nasmejana si
Septembar tradicionalno sa sobom nosi nove avanture, a ove godine mojoj porodici, jednom đaku koji je pošao u drugi razred i predškolcu, pridružio se i mali jasličanac.

 Možda si baš ti osoba koju tražimo?! 

Vladimir Anušić, tata za plivanje, popularno znan i kao Swimming Dad, snimio je dečju pesmicu čije reči, ritam i melodija dodatno pokreću i motivišu klince da zavole plivanje.


Miran i dug san zavisi i od toga šta je beba jela za večeru »
Savršena namernica za uvođenje nemlečne ishrane, njegovo veličanstvo PIRINAČ »
Uzimanje probiotika tokom trudnoće i dojenja može biti korisno za održavanje zdravlja crevne flore, probavnog sistema i imunog sistema »
Mlečni zubi su podložniji karijesu i zbog toga je bitno na vreme početi brigu o njima »